42 vjecari harxhon 800 mij paund per operacione plastike qe te duket si kukull

42 vjecari shpenzon 800 mijë paund për operacione plastike, i është nënshtruar 1000 procedurave të dhimbshme por ai do ti ngjaje nje kukulle.

Ai eshte kthyer ne qender te vemendjes per shkak te operacioneve te shumta dhe lajmeve qe postohen per te transmeton shiko.news

Ai ka bere shume operacione dhe impante qe te duket si nje kukull ai eshte shprehur se: “Modifikimi i trupit ka qenë një pasion i imi
Nëse do të vdisja, do të vdisja duke bërë diçka që dua.”

Jetojme ne kohet ku njerezit po lajthisin nga mendja e kokes dhe po jetojne vetem per te marre komente dhe pelqime ne rrjetet sociale transmeton shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *