58 vjecarja ka 33 vjet pa prerë flokët dhe thyer rekordin per gjatësine e tyre

Një grua 58-vjeçare nga SHBA ka vendosur rekordin për floket më të gjatë në botë.

Flokët ngjyrë gështenjë me rrjedhje të gjatë Tami Manis kanë një gjatësi prej 2 metrash.

58 vjecarja punon si infermiere e shëndetit publik, tha se ajo nuk i ka prerë flokët për 33 vjet dhe e ka bërë modelin e flokëve që nga vitet 1980, raportoi BBC .

Në vitin 2024, floket e saj do të përfshihen në librin e rekordeve botërore Guinness 2024. Shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *