7 shenja paralajmëruese marrëdhënia juaj është gati të përfundojë

Disa shenja paralajmëruese që marrëdhënia juaj është gati të përfundojë

Ankthi për një ndarje të mundshme të marrëdhënies tuaj po ju çmend dhe po mendonipër shenjat që tregojnë qëmarrëdhënia juaj do të përfundojë?

Jeni të pasigurt për të ardhmen tuaj romantike me partnerin? Thjesht dëshiron të dish, a ka mbaruar apo jo?Marrëdhënia është një partneritet mes të dyve, ju krijoni një vetë-koncept të ri për veten me partnerin tuaj përpara marrëdhënies. Ky lloj ndryshimi në individualitetin tuaj është normal në një marrëdhënie të shëndetshme. Një studim zbuloi se njerëzit ndjenin një ndjenjë të humbjes së identitetit të tyre pas përfundimit të një marrëdhënieje romantike, sepse kishin investuar shumë nga vetja në marrëdhënie. Me siguri po kërkoni për shenjat paralajmëruese që lidhja juaj do të përfundojë. Këtu janë

7 shenja paralajmëruese që mund t’i keni vënë re tashmë:

1-Mundësia e një ndarjeje është vazhdimisht në mendjen tuaj. Ankthi juaj për një ndarje nuk mund të jetë asgjë, por ka më shumë gjasa që të keni kuptuar shenjat që lidhja juaj do të përfundojë. Nëse vetja juaj po ju thotë se gjërat po mbarojnë, mund të keni të drejtë.Ju po kuptoni shenja të problemeve në marrëdhënie por kjo nuk do të thotë se ka mbaruar. Në fund të fundit, të gjitha çiftet debatojnë. Por nëse ndjeni një problem, është padyshim koha për ta rregulluar nëse shpresoni të shpëtoni marrëdhënien.

2-Nuk kaloni kohë së bashku si më përpara.

A rri partneri juaj më shumë në rrjetet sociale sesa me ju? Sipas një studimi të 205 përdoruesve të Facebook-ut në marrëdhënie prej 3 vitesh ose më pak, një nivel i lartë i përdorimit të Facebook shoqërohet me ndarje/divorc, mashtrim emocional dhe mashtrim fizik. Studiuesit zbuluan gjithashtu se Facebook-u ishte një burim konflikti për këto çifte.Pavarësisht nëse besoni se partneri juaj po kërkon lidhje të tjera romantike në internet apo jo, sasia e kohës që ata shpenzojnë të izoluar nga ju mund të jetë një arsye për shqetësim dhe mund të jetë një nga shenjat që lidhja juaj do të përfundojë.

3-Bisedat tuaja janë të mërzitshme.

E ushqeve qenin? Keni harruar çelësat. Do hamë pulë për darkë? Nëse bisedat tuaja kanë të bëjnë vetëm me pjesët e përditshme të jetës, kjo është ose një shenjë e harmonisë totale në marrëdhënie, ose po shmangni temat më të thella që keni frikë t’i ngrini.Çiftet debatojnë, shprehin emocionet e tyre, flasin për planet e tyre të së ardhmes, qeshin dhe inkurajojnë njëri-tjetrin që të bëhen njerëz edhe më të mirë. Pyesni veten nëse po shmangni disa tema nga frika se keni më pak të përbashkëta sesa do të dëshironit të kishit

4-Ndjeheni keq emocionalisht.

Nëse në shumicën e rasteve ndiheni të dëshpëruar, të frikësuar, të shqetësuar, të frustruar, të zemëruar ose të lënduar, kjo është një shenjë paralajmëruese për shëndetin e marrëdhënies suaj dhe gjithashtu mirëqenien tuaj mendore.Nëse jeni në gjendje t’i shprehni ndjenjat partnerit tuaj, tani është koha ta bëni atë me ndershmëri. Bëjini të ditur se jeni ndjerë i lënë pas dore dhe pyesni se si ndihet partneri për marrëdhënien tuaj me të. Nëse nuk duketi shqetësuar për ndjenjat tuaja, kjo ka gjasë të jetënjë nga shenjat që lidhja juaj do të përfundojë.

5-Njëri prej jush ka ndryshuar ndjeshëm
Njerëzit ndryshojnë për arsye të tjera përveçpërpjekjes për t’i bërë përshtypje një partnerit.Megjithatë, ndryshime të rëndësishme në fushat e mëposhtme mund të nënkuptojnë se partneri juaj ka një lidhje, e cila duhet të jetë një shenjë e sigurt se marrëdhënia juaj do të përfundojë:

Orari më i gjatëi punës

Të bësh intimetet më rrallë

Shija muzikore ndryshon

Mendime të ndryshme nga ato që kanë pasur më përpara.

Shpenzimi i parave për gjëra të pazakonta (lule, pastrim kimik, makina me qira)

Udhëtime më të shpeshta larg shtëpisë

Ndryshimet e stilit të veshjes

Ndryshime në peshë ose në pamjen fizike

Ndryshimi nuk është gjithmonë kërkimi i një partneri tjetër, por këto ndryshime mund t’ju shtyjnë të hetoni nëse partneri juaj po shoqërohet me dikë të ri.

6-Nuk i beson partnerit si më parë
Kur i bëni pyetje partnerit tuaj se ku ka qenë ose me kë kanë qenë, nuk jeni të sigurt që po thotë të vërtetën. Ju pyesni veten nëse jeni të pasigurt ose nëse partneri juaj është vërtet gënjeshtar. Besojini instiktit tuaj, por gjeniprova nëse mundeni përpara se të përballeni me partnerin tuaj. Nëse ata veprojnë në mënyrë të dyshimtë ose ju fshehin të vërtetën për vendndodhjen e tyre ose njerëzit me të cilët kanë qenë në shoqëri, duhet ta konsideroni këtë si shenjë se marrëdhënia juaj do të përfundojë.

7-Nuk mund ta imagjinoni të ardhmen bashkë

Jo vetëm që keni frikë se mund të mos keni një të ardhme së bashku, por gjithashtu nuk mund të imagjinoni se si mund të jenë gjërat me partnerin tuaj një, dy ose dhjetë vjet më vonë, nëse gjërat nuk ndryshojnë për mirë.

Njohja e shenjave që marrëdhënia juaj do të përfundojë mund të mos jetë e mjaftueshme për të ditur me siguri nëse do të përfundojë, por lexoni artikullin rreth pyetjeve që duhet t’i bëni vetes përpara se të përfundoni një marrëdhënie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *