Saturday, May 21, 2022


HomeDalin deshmi te reja per mesuesin Agron Bego. Jo vetem ai, por...
Array

Dalin deshmi te reja per mesuesin Agron Bego. Jo vetem ai, por disa kolegë të tij..Të tjera dëshmi tron ditëse kanë dalë në dritë për mësuesit e shkollës së mesme artistike të shkollës në Fier.

Emisioni “Stop” transmeton me zë dhe figurë rrëfime ekskluzive të ish-nxënësve të kësaj shkolle, që implikojnë profesorin e kantos Agron Bego, por edhe disa kolegë të tij, të së njëjtës shkollë.

Dëshmia e dytë vjen nga vajzë e cila është ngac muar nga mesuesi në fjalë.

Po ashtu, ajo tregon edhe rastin e një tjetër nxënëseje në klasën e saj, që Bego është bërë “shkesë” për lidhjen e saj me një kolegun e tij.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments