Kjo është nëna që u vra nga djali diten e sotme

Janë zbuluar detaje të reja pse ndodhi ngjarja e rëndë në Pejë ku djali ka vrarë nënën e tij duke ja prerë kokën me thikë.

Konflikti ka nisur pasi nena e tij është berë shkak që ai të ndahet nga bashkëshortja e tij.

I riu ishte i martuar me një grua nga Komuna e Gjakovës por kjo qëlloj fatale për të.

Hyrije Hyseni ishte nënë e dy fëmijëve, ajo kishte dhe një vajzë më të vogël, e cila është infermiere në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *