Dhimbje në familjen e Arta Dades humb njeriun e shtrenjte

0
9735

Arta Dade ka humbur njeriun e shtrenje nenen e saj. Zymbyle Dade u nda nga kjo jete ne moshen 89 vjecare.

Zymbyle Dade vinte nga një familje e nderuar e lidhur me Luftën. Ajo u përball me emigracionin e hershëm, pasi i ati ka qenë në Amerikë. Kur u kthye në Tepelenë, u mor me aktivitet patriotik dhe mori pjesë në mbështetje të Luftës Nacional Çlirimtare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here