E rrallë, breshër si topa tenisi bien nga qielli për 30 minuta

    Në Australi ka rënë rreth 30 minuta breshër duke arritur madhësinë e një topi tenisi. Stuhia dhe breshëri që ka prekur Australinë ka shkaktuar dëme të shumtt.

    Ajo ka zgjatur rreth 30 minuta duke prishur shume ndërtesa dhe shtëpi të shumta në Queensland, dhe shumë persona janë vënë alaarm.

    Sipas mediave të huaja raportohet se stuhia ka shkaktuar dëme që të shumta materiale, si dhe kanë mbetur  pa energji gati 20 mijë banesa.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *