Flasin ekspert e pastrimit. 3 mënyra për ta përdorur Coca colen si një përbërës pastrimi në shtëpinë tuaj

0
260

COCA-COLA nuk është thjesht një pije e ëmbël me gaz dhe qe mund ta pini.

Falë flluskave t të fuqishme, një kanaçe Coca-Cola mund të shkojë shumë si pastrues në shtëpinë tuaj.

Sipas ekspertëve të pastrimit n ekzistojnë tre mënyra se si mund ta përdorni pijen e ëmbël për të pastruar shtëpinë tuaj.

PËRDORNI COKE PËR PASTRIMIN TUALETIN TUAJ

Tani mos perdorni me pastrues me kimikate por perdorni nje Kola.

PËRDORNI COKE PËR PASTRIMIN E NDRYSHKUT

Tani sendet qe hekurta qe ju kane zene ndryshk mund ti pastroni ato me nje kola duke i zhytur dhe lene per 20 minuta.

Po ashtu dhe tiganin qe eshte bere pis di hidhni kola e leni per 20 minuta dhe me pas do ta shikoni qe do te lahet shume lehte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here