I mori jeten burrit ne gjum si më detyroi ai të bëja 10 fëmijë

Drane Deda është e moshuara e cila u dënua me 14 vite burg pasi qëlloi bashkëshortin e saj teksa flinte gjumë.

Së fundmi në media janë publikuar edhe fotot e çiftit. Ajo shprehej se me të kishte debate prej vitesh pasi e kishte detyruar të bënte 10 fëmijë.

E moshuara ka rrëfyer se:“Më detyroi të bëja 10 fëmijë, më është nxirë jeta me të edhe pse kam vijuar të qëndroj kaq gjatë. Atë ditë nuk jemi grindur fare. Ai ishte në gjumë, dhe unë shkova në magazinë mora një sqepar dhe ashtu ndodhi.

10 femije mezi i kam rritur pasi kishim shume halle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *