Saturday, May 21, 2022


HomeKeto dy grupmosha mund të preken më shpejt nga Koronavirusi
Array

Keto dy grupmosha mund të preken më shpejt nga KoronavirusiKy probabilitet ndryshon në varësi të grupmoshës.

Nga nje studim shkencor i revistes kineze Journal të Epidemiologjisë keto jane grupmoshat qe virusi prek me shpejt.

Për ato 80 vjeç ose më të vjetër është 14.8 përqind

8 përqind midis 70 dhe 79 vjeç

3.6 përqind në grupmoshën 60-69

1.3 përqind për ata të moshës midis 50 dhe 59 vjeç

0.4 përqind për ata të moshës midis 40 dhe 49 vjeç

0.2 përqind për grupmoshat 30-39 vjeç, 20-29 vjeç dhe 10-19 vjeç.

Asnjë humbje jete nuk u gjet në grupmoshën 0-9 vjeç.

Burrat e moshuar rrezikojnë më shumë se femrat.

Nga studimet del se burrat e moshuar jane me te prekur nga ky virus.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments