Mbolli ne shtepi vazo me hashash ja sa vite burg mund te denohet Enca

0
28

Diten e sotme eshte arrestuar kengetarja Enca pasi ajo ka mbjellur ne vazot e saj ne shtepi ashash.

Ajo eshte spiunuar nga miqt e saj pasi bente shume mbremje me miqt e saj ne shtepi.

Por sa vite burg mund te bej Ena?

“Kultivimi i bimëve, që shërbejnë ose dihet se shërbejnë për prodhimin dhe nxjerrjen e lëndëve narkotike dhe psikotrope, pa leje dhe autorizim sipas ligjit, dënohet me burgim nga tre gjer në shtatë vjet. Po kjo vepër, kur kryhet në bashkëpunim ose më shumë se një herë, dënohet me burgim nga pesë gjer në dhjetë vjet. Organizmi, drejtimi apo financimi i kësaj veprimtarie, dënohen me burgim nga shtatë gjer në pesëmbëdhjetë vjet”, thuhet në kodin penal për veprën “Kultivim i bimëve narkotike”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here