Ndahet nga jeta doktori specialist i Mjekësisë Familjare

0
4655

Ndahet nga jeta Dr. Basri Gashi, specialist i Mjekësisë Familjare.

Dr. Basri Gashi përfundoi studimet në degën e Mjekësisë së Përgjithshme, në Fakultetin e Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës, në vitin 1992.
Titullin Specialist i Mjekësisë Familjare e mori pas përfundimit të specializimit në Departamentin e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, në vitin 2001.

Dr. Gashi u ka shërbyer qytetarëve duke ofruar shërbimet shëndetësore në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare, në Podujevë për vite me radhë.

Oda e Mjekëve të Kosovës shpreh ngushëllimet më të sinqerta miqve dhe familjarëve të tij

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here