Ndahet nga jeta mengjesin e sotem ne moshe te re futbolllisti Shkodran

Ndahet nga jeta ne moshe te re futbolllisti 34-vjeçar i Vllaznis Ermir Lera.

Familjaret kane dhene lajmin e hidhur diten e sotme per humbjen e djalit te tyre.

Ermir Lera beri aksident dhe pas 10 ditësh në reaniamcion ka dhënë shpirt mëngjesin e sotëm.

Lera ishte edhe mësues i edukimit fizik në një nga shkollat 9-vjeçare të qytetit të Shkodrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *