Ndodh per here te pare. Zvicra puneson delet dhe do te largoje punetoret se bejn zhurm

0
86

Siç raportoi së fundmi The Local, ka mungesë të personelit të kualifikuar në Zvicër për të plotësuar pozicionet e disponueshme.

Por jo në kryeqytetin Valais të Sionit, i cili “angazhoi” katër dele – Ada, Bella, Athéna dhe Victoire – për të prerë barin në parqet e qytetit.

“Këto kafshë do të përdoren për mirëmbajtjen e parcelave të caktuara”, njoftuan autoritetet komunale, pasi kjo do te kursente dhe para plus dhe korreset e barit bejn zhurm.

Kjo është një situatë e favorshme për të gjithë të interesuarit: delet do të ushqehen, bari do të pritet dhe zhurma e kositësve elektrike të barit do të eliminohet.

Qyteti shtoi se katër delet “janë shumë të shoqërueshme” dhe do ti punsojme ata. Kjo eshte nje teknik e re dhe pa zhurm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here