Nëna lind 4 femije të rrallë. Shikoni sa emra te bukur qe i quajti

Hana dhe bashkeshorti vendosën të benin një fëmijë tjetër… dhe ajo mbeti shtatzënë me katërnjakë. Familja ka dhe nje vazje tete vjec qe tashme u bene pese femije ne familje.

29 vjeçarja, lindi dy grupe binjakësh identikë: vajza, Evelin dhe Adeline, dhe djem, David dhe Daniel transmeton shiko.news

Foshnjat lindën me prerje cezariane dhe familja jone ishte shume e lumtur.

Nena eshte shprehur se kjo eshte nje mrekulli nga Zoti.

Evelyn, Adeline, David dhe Daniel kanë lindur në javën e 27-të të shtatzënisë.

Foshnja më e vogël ishte Adeline, e cila peshonte 500gram, ndërsa Evelyn, më e madhja e grupit, peshonte 1 kilogram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *