‘Nëse hyni në NATO do ju shuaj si Ukraina’, Rusia kërcënon shtetin ballkanik te mos e bej kete hap

Pas Ukraines Putin do te shënjestrojnë edhe Ballkanin nese vendet e Ballkanit pranojn te futet ne NATO.

Një zyrtar i lartë rus ka deklaruar se Bosnja do kete te njejtin fat si Ukraina ndaj duhet te bej kujdes.

Deklarata u be nga ambasadori i Rusisë në Bosnje Igor Kalbukhov, tha se vendi ishte i lirë të bënte zgjedhjen e tij në lidhje me NATO-n, por paralajmëroi se Kremlini do të “përgjigjej”.

“Nëse Bosnja dhe Hercegovina vendos të jetë anëtare e ndonjë aleance, kjo është një çështje e brendshme. Përgjigja jonë është një çështje tjetër”, tha ai për Ftv.

Ndaj pritet qe rusia te ndalon cdo shtet tjeter ne evrope qe nuk ka hyr ne NATO si Suedia apo Finlda apo Bosnia ta sulmoj duke e kthyer ne germadh si Ukraina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *