Një Mrekulli e Rrallë: Nëna me 3 Cifte Binjakësh Pritet të Lindë Një Herë Tjetër!

0
182

Një nënë e cila tashmë kishte dy cifte binjakësh mbeti e habitur kur iu tha se do të lindte një tjetër.

Ashton tregoi historinë e saj në faqen e saj, duke ndarë momentin kur po bënte ekon dhe mësoi se së shpejti do të bëhej nënë me gjashtë fëmijë nën gjashtë vjeç.
Ashton ishte tashmë nënë e dy cifteve të binjakëve kur vendosi të provonte për një fëmijë tjetër.

Herën e fundit ajo ka prezantuar vajzat e saj binjake dhe të gjithë e kanë pëlqyer atë postim.

Ndërsa kësaj radhe për ta patur të dokumentuar vidjon e ekografisë së shtatëzanisë së saj të re Ashton habit të gjithë madje edhe vetë ajo nuk e priste përgjigjen e mjekut.

Mjeku i tha se shoh dy beba ne ekran jo vetem nje.

Tashme rasti i saj me 3 cifte binjakësh njëri pas tjetrit duket një rast i rrallë.

Komentet nga ndjekësit e saj ishin pafund mbështetës dhe vetëm me urime për ngjarjen e pabesueshme.

Dy vajzat e saj binjake tashmë janë 4 vjec dhe dy binjakët djem nga 2 vjec dhe ajo ka një tjetër shtatëzani me binjak.

Në rastin më të mirë ajo do të ketë 6 fëmijë të gjithë nën 6 vjec.

Komentet për të ishin :

“Zoti të bekoftë!”

“Unë nuk mund të merrem dot as një grup binjakësh!”-shkroi nje grua.
“Kjo është ajo që thashë edhe unë kur mora vesh se isha shtatzënë me setin tim të dytë të binjakeve ,” u përgjigj Ashton.

“Zot, Më shumë fuqi për ty!” ka shkruar dikush tjetër.
Ashton iu përgjigj: “Një set ishte gjithçka që kisha planifikuar edhe vetë!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here