Nusja 20-vjeçare u dhu,nua nga fisi i burrit dhe babai i saj, gratë e Librazhdit bëjnë veprimin e papritur

Disa qytetare pasditen e sotme janë mbledhur para bashkisë së qytetit të Librazhdit për të protestuar per ngjarjen ndaj 20-vjeçares e cila u gjet në krevatin martesor me nje tjeter.

Ato të indinjuara dhe të shqetësuara për të ardhmen e tyre, marrë shkas nga historia ndaj të resë, u shprehën se kërkojnë siguri. Një prej tyre tha se se “Gratë nuk janë shërbëtore”.

Kujtojmë se ngjarja ndodhi disa ditë më parë ku 20-vjeçarja nga Librazhdi pati probleme nga vjehrri dhe vjehrra.

Me poshte video e plote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *