Nusja nga Librazhdi: I thosha burrit më merr në Gjermani por ai i thoshte

Ka folur sot për mediat, vajza 21-vjeçare sipas saj, ajo kishte një muaj e gjysmë që njihej me të dashurin. 21-vjeçarja shton se i kishte thënë të fejuarit ta merrte në Gjermani, por ai i thoshte se duhej të rrijë tek mamaja ndaj nga ktu ka nisur krisja e tyre.

21-vjeçarja tha:

Një muaj e gjysëm kisha me atë djalin. Ai nuk e dinte që unë isha i martuar. Ata kishin çelësin dhe kanë hyrë në banesë. Ishin mbledhur gjithë burrat aty, më hoqën batanijen, më tha vjehrri një fjalë shumë të pistë.

I thosha burrit me merr në Gjermani se nuk jetoj dot këtu.

Ai më thoshte jo do të lëj tek mama. Dhe kjo ka ber qe vajza te kete nje lidhje te re.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *