Mos e perdorni xhenxhefilin nese keni keto probleme me shendetin

Xhenxhefili është i mirë për zbutjen e të vjellave dhe mundimeve, për uljen e sheqerit në gjak dhe kështu me radhë. Mirëpo, ekzistojnë disa raste kur nuk duhet ta konsumoni. Këtu sjellim disa prej tyre: SHTATZËNAT Shtatzënat nuk guxojnë ta përdorin, sepse mund të ndikojë në kontraktimet e parakohshme. DIABETI Personat që tashmë janë diagnostikuar…

Read More