Sa “7” shihni në foto? 80 perqind gabojn

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të kuptoni se sa shtatë mund të shihni në imazh.

Nuk ka shumëzim, pjesëtim ose shuma shtesë të përfshirë në këtë enigmë.

Vetëm një shikim i mprehtë, vëmendje e hollë ndaj detajeve dhe një përqendrim i mirë.

Enigma e mëposhtme pyet se sa shtatë sheh në një imazh, a e gjeni dot?

Pra, sa shtata shihni në këtë foto?

Tani që jemi të motivuar nga arsyeja dhe logjika, le t’i hedhim një sy enigmës. Nëse shikoni me vëmendje foton më poshtë, do të vini re se ajo është bërë nga një koleksion i shkronjës “Z ” dhe numrit “7 “. Ka shumë më tepër shkronjën ” Z” sesa ka numrin “7” dhe në total, ato bëjnë formimin e një numri më të madh ” 7 ”

Mos u stresoni shumë nëse luftoni për ta arritur atë herën e parë. Sa më shumë të bëni nga këto, aq më shpejt dhe më të paaftë do të jeni për t’i përfunduar ato në mënyrë korrekte. Për momentin, ne do t’ju japim përgjigjen dhe ju mund ta krahasoni atë me tuajën. Shihni foton më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *