Shikoni se cfare demi bere bresheri diten e djeshme tek te mbjellat/ foto

Diten e djeshme ne Kosove dhe ne veri te Shqiperis moti ka qene me shi bresher dhe ere te forte.

Dhe shume fshatra jane demtuar te mbjellat. Ne fshatin Majac te Podujeves demet kane qene te medha pasi reshjet e breshertit kane qene te medha.

Demet kane qene te shumta ne te mbjella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *