“Shpresoj që Shqiptarët mos na turpërojnë”, Rama: Ja çfarë pritet të ndodhë në muajin…

Kryeministri Rama ka marrë pjesë në hapjen e konferencës kulturore ndërkombëtare, që nis sot me Francën.
Teksa jemi pak para sezonit turistik, Rama ka garantuar se ky sezon i këtij viti do të jetë më i miri.

“Kemi punuar prej 1 viti për pastërtinë me një skemë të re për të gjithë zonën bregdetare. Duhet që turisti dhe shqiptari të jetë në lartësinë e kësaj nevoje të madhe për të mos u turpëruar në sytë e botës. Sezoni do të ketë kalendarin e tij kulturor, risi të tjera që do të lidhen me mundësinë që ofron dixhitalizimi. Aeroporti Nënë Tereza ka rritjen më të lartë të turistëve ne Europë për shkak të uljes së çmimeve. Kemi rritur edhe investimet në turizëm”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *