Si i keni pastruar xhamat deri me sot? A pranoni t’iu tregojme tekniken se si ti beni ato te shkelqejne me vetem 2 perberes

Xhama me njolla, papastërti apo shenja të duarvë të fëmijëve tuaj të vegjël? Harrojini të gjitha këto, sepse me këtë përzierje ato do të shkëlqejnë nga pastërtia. Mund ta përgatisni shumë lehtë me këto përbërës që gjenden rreth shtëpisë tuaj.

Mbi të gjitha kanë një kosto të papërfillshme që ju zgjidh një pro. blem shumë të madh dhe të bezd. isshëm njëkohësisht.

Përbërësit:

4 litra ujë.

1 gotë uthull e bardhë.

2 lugë gjelle niseshte.

Përgatitja:

Miksoni niseshtenë në një enë të madhe me ujë dhe uthull. Hidheni përzierjen në shishe sprai në mënyrë që ta keni gati sa herë t’ju nevojitet.

Spërkatini sipërfaqet prej xhami me përzierjen e përgatitur dhe fshijini me gazeta në mënyrë që të mos mbetet asnjë lloj shenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *