Stuhi e madhe dhe breshëri sa nje kokerr molle dëmton makinat dhe pemet (video)

Moti ne evrope ka qene me reshje dhe stuhi shiu duke filluar nga Gjermania Anglia dhe Franca. Dhe ne Gjermani ka pasur ere te forte dhe stuhi po ashtu dhe ne disa qytete ne France.

Ne disa qytet ne France reshjet e shiut kane qene me bresher sa nje kokerr molle ku jane thyer dhe xhamat e makinave dhe ka pasur shume probleme ne qytet.

Reshjet kane qene te dendura dhe ka pasur probleme.

Videoja e motit tregon intensitetin e breshërit me trashësi gati 10 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *