Të zhdukura që prej dates 1 janar, gjenden në 2 shoqet mino rene nga Tirana, ja ku ndodheshin

0
66

5 ditë nga zhdukja e tyre, janë gjetur dy vajzat e m itura që u larguan nga shtëpitë e tyre në Tiranë në orët e para të mëngjesit të datës 1 janar.Policia njofton se vajzat janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe ndodhen në Komisariatin e Policisë në Përmet, ku do të merren nga shërbimet e DVP Tiranë dhe do të dërgohen nëpër banesat përkatëse.

Njoftimi i policisë/ Tiranë

Si rezultat e kontrolleve të vazhdueshme nga DVP Tiranë, në bashkëpunim me Komisariatin e Policisë Sarandë dhe Komisariatin e Policisë Përmet, paraditen e sotme u bë e mundur gjetja e dy vajzave të mitura që janë larguar nga banesa më datë 01.01.2021.

Vajzat janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe ndodhen në Komisariatin e Policisë Përmet, ku do të merren nga shërbimet e DVP Tiranë dhe do të dërgohen nëpër banesat përkatëse.