Zbulohet klinika e bebeve ku femijet shiteshin nga 70 deri 120 mije euro

GREQI-Eshte zbuluar ne Greqi nje klinike fertiliteti ne qytetin e Kretes ku aty ishin vajza nga 18 deri ne 35 vjec eshte ishin te varfra nga gjendja ekonomike.

Një gjinekolog 73 vjeçar i cili ishte koordinator i këtij rrjeti ndërkombëtar.

Vajzat ishin nga mosha 18 deri në 35 vjeç, me sa dimë, ato fillimisht janë shfrytëzuar për marrjen e mostrave biologjike e më vonë kaluan në formën e dytë të shfrytëzimit, atë të një nëne surrogate”.

Femijet shiteshin nga 70 deri ne 120 mije euro dhe femijet shperndahesh ne te gjithe boten pasi kishte shume klient qe kerkonin nje femi.

30 gra të reja që janë shtatzënë – disa prej tyre në javët e fundit të shtatzënisë – janë gjetur nga oficerët e policisë
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *