Burri u infektua me HIV por dëshironin fëmijë, mjekja tregon si ia doli çifti nga Laçi

Sëmundjet seksualisht të transmetueshme janë shqetësuese dhe mund të kërcënojnë jetën apo mundësinë për t’u riprodhuar. Fatmirësisht, në këtë të fundit, shkenca ka arritur që të zbulojë metoda që sigurojnë riprodhimin pa ndikuar te fëmija. Gjinekologia Mimoza Keta sjell në “Shije Shtëpie” në Tv Klan një rast suksesi. Një çift ku bashkëshorti ishte i infektuar…

Read More