14 vjecarja mendohej se ishte shtatzënë. Gjinekologu habit prindërit me atë që zbulon ai…

Gjinekologu Shkëlqim Balili ka treguar një rast të vecantë të një vajze 14 vjecare nga Gramshi.

Prindërit nga Gramshi e sollën vajzën në maternitet dhe menduan se ajo ishte shtatzënë. Ajo e kishte barkun e fryrë dhe kishte
dhimbje te forta.

Pas kontrollit të gjenekologut ishte një rast i rallë ku ai tregon se vajza 14 vjecare kishte një grumbullim prej 6-7 muajsh a 8 muajsh të periodave në bark pasi himeni i vazjës ishte fibroz dhe kjo e kishte mbyllur kalimin e gjakut.

Pasi ja treguam rastin familjarëve më pas e kemi hapur me bisturi himenin dhe doli rreth 2kg gjak menstrual i mpiksur dhe femija ishte në gjendje te rendë u shpreh gjinekologu Shkëlqimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *