tili

Sociologia i nxjerr burrat ne plan te dytë:“Gruaja duhet të vendosë sa fëmijë do kenë, burrat janë..”

Sociologia Eris Dhamo ka folur sot familjes dhe momentit kur vendoset se sa fëmijë një çift dëshiron të ketë. Sipas saj duhet të jenë gratë ato që vendosin se sa fëmijë duan të bëjnë, ndërsa në këtë çështje burrat luajnë një rol dytësor. “Unë kam parë që gratë kërkojnë më tepër angazhim dhe realizim personal,…

Read More