23 vjecari nga Korca blen 88 shtepi ne Tirane. Video

Ne vendin tone mund te degjosh histori qe te lene pa fjale.

Nje Korcar ka bler ne Tirane 88 aparatamente.

Ai eshte ne moshen 23 vjecare dhe jeton ne Londer.

Eshte e habitshme se si mund te blesh kaq shume shtepi ne Tirane.

Kjo deklarate eshte bere ne emisionin Now me Erla Mehillin ne Euronews. Ku tregohet cmenduria e cmimeve te ndertimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *