28 vjcarja tregon si erdhi nga Gjermania për të dashurin dhe u dhunua nga i ai

Kjo është 28 vjecarja Rezi që u rrah barbarisht nga i dashuri i saj edhe pse ishin 3 muaj të ndarë.

Ajo ka thene se:”Unë errdha nga gjermania në shqiperi për të bashkëjetuar me Grealdin dhe java e parë ishte shumë e mire por jave e dyte ishte një tmerr me sy. Kam dashur të hidhem nga kati i pestë nga dhuna që më bënte Grealdi”.

Ai me rrihte shumë rëndë me grushta në fytyra me shkelma me gozhdë dhe kisha shume dhimbje. Mi fuste kater gishtat në fyt dhe më mbyste.

Ai kërkonte të hakmerrej ndaj prinderve të mi që e perzun nga shtëpia në gjermani dhe pse ne ishim tre muaj të ndare.

Me mori telefonin dhe ishte shumë xheloz. Policia ka arrestauar atë dhe katër shokët e tij që e ndihmuan. Ata janë Besmir Nurçellari, Arjan Sheta, Bledi Kateshi dhe Erlind Kateshi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *