4 gjera qe nuk duhet tja lejoni asnjehere partnerit ti bej me ju

4 gjerat qe nuk duhet te toleroje ne nje marredhenie nje grua dhe se ajo duhet te jete vetvetja.

1. Mungesa e respektit

Nje grua e forte nuk duhet te toleroje ne nje marredhenie mungesen e respektit sepse eshte nje kategori shume e gjere e sjelljes ndaj ajo duhet te respektohet dhe te kete nevoj per respekt.

2. Dominimi ne marredhenie

Grate e forta dine se si te marrin drejtimin dhe dominimi. Ajo nuk do ta toleroje kurre dominimin ne nje marredhenie sepse kjo e vendos nje grua te forte ne nje pozite te pafuqise. Ndaj ajo duhet te jete gjithmon vitale ne nje mardhenie e jo e humbur apo e pergjumur.

3. Pabarazine me ju

Pavaresisht nga te ardhurat tuaja, arsimi, perkatesia, gjinia, perkatesia politike, statusi shoqeror beni marredhenien tuaj nje fushe loje te barabarte. Gruaja juaj e forte do te vleresoje respektin qe ju i jepni.

4. Thyerja e kujfive te saj

Beni mire mos provoni te kunderten nese nje grua e forte ju ka thene ‘Jo’ ose ‘Mos e beni perseri kete’ nje here. Ajo e di se ku mund te terheqe vijen dhe i di kufijte e saj personal, vlerat, moralin dhe besimet.
Mos shtyni kufijte e saj ose do te perballeni me zemerimin.

Ndaj respektoni veten tuaj dhe kujdesuni per nje jete me te mire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *