59-vjecari nga Kosova merr peng 6 pushues italian ne Sarande

SARANDE-Gjashte pushues italian jane mbajtur peng nga nje qytetar Kosovar ne Sarande, pasi mesohet se pushuesit italian i kane demtuar shtepin e dhene me qera.

59 vjecari i ka mbajtur nje ore italianet te izoluar ne shtepi qe te paguanin demin qe kane bere.

Por me pas 59 vjecari Kosovare eshte arrestuar nga policia per pengmarrje dhe materialet i kane kaluar prokurorise.Shiko.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *