6 shenjat që tregojnë se jeni të suksesshëm në jetë. Shenja e 5 e verteton

6 shenjat që tregojnë se jeni të suksesshëm në jetë (edhe nëse mendoni se nuk jeni)

Këtu janë 6 shenjat që tregojnë se jeni më të suksesshëm se sa mendoni
“Shumë njerëz matin se sa të suksesshëm janë me paratë që fitojnë ose me njerëzit me të cilët shoqërohen. Sipas mendimit tim, suksesi i vërtetë duhet të matet nga sa i lumtur je.” – Richard Branson.

1. Nuk keni hequr dorë nga ëndrrat tuaja
Për sa kohë që keni pasur gjithmonë një ëndërr dhe vazhdoni të ecni përpara dhe të ndërmerrni shanse dhe hapa për ta arritur atë, ju jeni duke bërë mirë.

2. Je ende gjallë dhe i shëndetshëm
Jeta mund të jetë plot me shumë kthesa dhe me ulje-ngritje – por nëse e keni dalë nga çdo pikë e ulët dhe jeni ende gjallë, atëherë kjo është padyshim shkaku i festës. Urime – keni sukses.

3. Ju vazhdoni të përmirësoheni pavarësisht nga të gjitha pengesat
Edhe nëse keni dështuar disa herë në jetën tuaj, ju jeni përsëri i suksesshëm nëse mësoni nga ato dështime dhe gabime dhe i përdorni ato për të vazhduar të përmirësoheni çdo ditë.

4. Dikush ju do
Pavarësisht nëse ky person është familja juaj, një mik apo i dashuri juaj, të kesh dikë që kujdeset për ty dhe të do është një mënyrë e rëndësishme për të matur suksesin. Një dashuri e pakushtëzuar dhe e palëkundur është një mënyrë për të matur suksesin tuaj, dhe nëse e keni gjetur atë, atëherë jeni në rrugën e duhur.

5. Ju keni mësuar të falni
Mbajtja e inateve mund të ndihet mirë në fillim. Por përfundimisht, ai zemërim dhe pakënaqësi do të fillojnë të na konsumojë. Do të zbuloni se mendja dhe trupi juaj janë më të qetë sapo të mësoni të falni.

6. Keni një shtëpi mbi kokë dhe rroba për të veshur
Nëse pavarësisht nga të gjitha gjërat e tjera që ndodhin rreth jush, nëse keni arritur të kultivoni një shtëpi për veten tuaj dhe të mbani veten të veshur dhe të ushqyer, atëherë çdo matje tjetër e suksesit nuk ka shumë rëndësi. Ju jeni duke bërë mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *