7 shenjat qe tregojne se ky eshte burri me i mire per te kaluar jeten bashke

7 shenjat që tregojnë se partneri juaj dëshiron ta kalojë jetën me ju

Të biesh në dashuri është një ndjenjë e mrekullueshme, por marrëdhëniet janë impenjative. Edhe marrëdhëniet që kanë zgjatur për një kohë të gjatë mund të kenë pasigurinë nëse lidhja do të zgjasë apo jo. Nëse jeni duke pyetur veten se sa do të zgjasë lidhja juaj, shikoni këto shenja që tregojnë se partneri juaj dëshiron të jetë me ju sa më gjatë të jetë e mundur.

7 shenjat që tregojnë se partneri juaj dëshiron ta kalojë jetën me ju
1. Ata ju vënë ju të parën. Ata sakrifikojnë gjëra për ju dhe vendosin nevojat tuaja përpara të tyret. Kjo tregon se ata duan të jenë me ju dhe kujdesen për nevojat tuaja.

2. Ata ju kuptojnë. Të kuptohesh është një ndjenjë universale e mahnitshme, veçanërisht nga partneri.

3. Të jesh me ta është e lehtë. Marrëdhënia juaj është plot të qeshura, dashuri dhe argëtim. “ Nuk ka asgjë më çliruese sesa të jesh në një marrëdhënie ku nuk duhet të veshësh një fasadë sa herë që takohesh.”

4. Ata mendojnë njësoj si ju. Edhe pse mendimet dhe opinionet tona nuk përputhen gjithmonë, ato janë padyshim plotësuese. Por shpesh, ju thjesht mund t’i hidhni një sy dhe të dini saktësisht se çfarë po mendojnë.


5. Ti i beson me gjithë zemër. Besimi është, natyrisht, i ndërsjellë. Ju i besoni njëri-tjetrit që të jeni të sjellshëm, mbështetës dhe të dashur me njëri-tjetrin.

6. Të bëjnë të ndihesh rehat. Partneri juaj ju bën të ndjeni një ndjenjë rehatie që nuk e keni pasur kurrë më parë (sido qoftë dita juaj).

7. Ata ju bëjnë më të mirë. Ata ju inkurajojnë të jeni një person më i fortë, të jeni më të guximshëm, të sjellshëm dhe të vëmendshëm ndaj nevojave të vetes dhe njerëzve përreth jush.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *