9 Padrejtësitë e mëdha të burrit ndaj gruas së tij të mirë

Ai gjithmon sillet keq me te dhe nuk e respeton fare dhe i rri shume ftohte.

E shikon ate si pastruese apo dicka pa vlere dhe nuk e ndihmon ne punet e shtepis, mire qe nuk e ndihmon por ja ben pis me shume per inat dhe kjo nuk eshte dicka e mire.

Kur ngre doren ndaj saj.Kjo eshte vepra me e keqe qe mund ti bej nje burr bashkeshortes se tij.Femra eshte nje lule dhe me lulen duhet te sillesh butesisht.

Thirrja me nofka me emra te ulet apo emra fyes dhe kjo eshte shume gabim.

E obligon per cdo gje duke e shikuar si makine pune duke ber cdo gje.

Kur e urdheron dhe nuk duhet qe ajo tja kthe fjalen.

Te punoj dy pune ne dite dhe vete te rri ne kafe me shoket.

Te keqperdori gjerat e saj te shtrenjta.

Ky lloj mashkulli nuk meriton asgje nga nje femer dhe duhet ti rrish larg dhe sa me larg.

Jeta eshte e bukur pran nje njeriu te mrekukullueshem dhe e kunderta ndaj nje njeriu me keto vese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *