Ai keni degjuar me pare emrat më të çuditshëm të fshatrave shqiptare

Duke parë se në Kosovë e Shqipëri kemi fshatra që kanë emra nga më të ndryshmit dhe shumë të çuditshëm.

“InfoKosova” ju sjell disa nga emrat më të çuditshëm që kanë fshatrat në Kosovë dhe Shqipëri.

Këta emra janë aq të çuditshëm sa që banorëve që jetojnë në këto fshatra ju vjen turp t’i përmendin nga vijnë.

Më poshtë e keni një listë me emra shumë të veçantë dhe shumë qesharak, po ashtu:

Vithkuqi – Korça

Kurveleshi -Tepelenë

Gjylekar – Gjilan

Muqibab – Gjilan

Kuqan – Elbasan

Qinam – Ersekë

Symize – Tepelenë

Mize – Lushnje

Bubullime – Lushnje

Llukar- Prishtinë

Leshnje – Skrapar

Kakardhiq -Lezhë

Kaqibeg -Podujevë

Skorobisht – Prizren

Neperbisht – Suharekë

Makresh- Novobërdë

Qyqylagë-Lipjan

Ngucat – Malishevë

Bithuq – Dibër

Muqiverrc- Kamenicë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *