AKU ben njoftimin urgjent: Mos i konsumoni keto lloj produkti

Kompania importuese e çokollatave ‘Kinder’ ka nisur tërheqjen nga tregu shqiptar të disa produkteve pas raportimeve nga autoritetet ndëkombëtare për prani të salmonelës në to.

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, përmes një njoftimi për mediat tha se në vendin tonë nuk rezulon të jetë kryer import i çokollatave ‘Kinder’ të zbuluara si të helmuara me salmonelë.

Por, AKU kërkoi nga konsumatorët të shmangin blerjen dhe nëse kanë blerë, të mos konsumojnë produktet e mëposhtme ‘Kinder’:

KINDER SCHOKOBONS 46 g- me datë skadence 31.5.2022; 29.6.2022,

KINDER SCHOKOBONS 125 g – me datë skadence 7.7.2022; 5.7.2022,

KINDER SORPRESA MAXI 100 g – me datë skadence 23.8.2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *