Askush nuk i beson se jane motra binjake. Por ato po cudisin boten me fotot e tyre

Ju mund të keni dëgjuar histori të shumta të binjakëve identikë, duke i bërë njerëzit të hutohen se cili është kush. Por këto motra binjake nga Gloucester, Angli dallohen krejtësisht ndryshe nga njëra-tjetra. Motrat binjake Lucy dhe Maria Aylmer fituan popullaritet për kontrastet e tyre të pabesueshme. Për shembull, Lucy është me lëkurë të hapur me flokë të kuq të drejtë, ndërsa Maria ka flokë kaçurrela të zeza dhe lëkurë kafe të çelur.

Megjithatë, të dy kanë ditëlindje, pamja e tyre nuk mund të ishte më e larmishme.

Sipas CNN, Lucy dhe Maria janë vajzat e Donna Aylmer, e cila është pjesërisht xhamajkane dhe ka një prind të bardhë dhe një prind të bardhë, dhe Vince Aylmer, e cila është e bardhë. Ata kanë edhe tre fëmijë të tjerë, të cilët diku u ngjajnë. Për shkak të kësaj, Lucy thotë se kur ishte fëmijë, shumë njerëz mendonin se ajo ishte birësuar.

Binjakët lindën në janar 1997 dhe te gjithe u befasuan kur panë për herë të parë foshnjat e tyre të porsalindura. “Ishte një tronditje e madhe për të, sepse gjërat si ngjyra e lëkurës nuk shfaqen në skanime para lindjes. Pra, ajo nuk e kishte idenë se ne ishim kaq të ndryshëm. Kur mamia na dha të dyve tek ajo, ajo mbeti pa fjalë.”

“Askush nuk beson që ne jemi binjakë. Edhe kur vishemi njësoj, sërish nuk dukemi si motra, e lëre më si binjake. Madje miqtë na kanë detyruar të prodhojmë certifikatat tona të lindjes për ta vërtetuar këtë.” Lucy shtoi: “Shumica e binjakëve duken si dy bizele në një bizele – por ne nuk mund të dukeshim më ndryshe nëse do të provonim. Nuk dukemi sikur kemi të njëjtët prindër, e lëre më të kemi lindur në të njëjtën kohë.”

Më vonë, binjakët treguan se jo vetëm kanë kontrast në pamje, por edhe në aspekte të tjera. Lucy pëlqen më shumë veshjet e rastësishme dhe ka një personalitet të izoluar, ndërsa Maria është më shumë një flutur sociale dhe stili i saj i veshjes është i ndryshëm. Dallimet shtriheshin edhe në interesat e tyre, gjë që rezultoi në kalimin e tyre në karriera të ndryshme pas përfundimit të shkollës së mesme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *