tili

Sociologia i nxjerr burrat ne plan te dytë:“Gruaja duhet të vendosë sa fëmijë do kenë, burrat janë..”

Sociologia Eris Dhamo ka folur sot familjes dhe momentit kur vendoset se sa fëmijë një çift dëshiron të ketë. Sipas saj duhet të jenë gratë ato që vendosin se sa fëmijë duan të bëjnë, ndërsa në këtë çështje burrat luajnë një rol dytësor. “Unë kam parë që gratë kërkojnë më tepër angazhim dhe realizim personal,…

Read More

Jemi ne stinen e dimrit. A e dini vleren e lakres turshi?

Lakra turshi është në të vërtetë lakër fermentuar dhe si çdo ushqim tjetër fermentuar, lakër turshi ka përfitime të mrekullueshme shëndetësore. Njëri prej tyre është se mund të mbetet i freskët për një periudhë më të gjatë kohore. Këtu janë shumë përfitime shëndetësore për shkak të së cilës lakra është ar.m.a juaj sekrete kundër shumë…

Read More

Hetem Ramadanit tregon ushqimet qe duhet ti hiqni nga frigoriferi pasi do ju semurin

Gjatë emisionit, përmes një inserti Ramadani rrëfeu se cilat janë ushqimet që duhet të mbajmë dhe ato që duhet të heqim nga frigoriferi.“Nëse ushqehemi në mëngjes me ushqim të shëndetshëm dhe pasdite me ushqim të pashëndetshëm atëherë në trupin tonë dominon ushqimi me të cilin nuk duhet të ushqehemi.Për mua ushqimi ndahet në ushqim inteligjent…

Read More