Babai i 20-vjeçares në Librazhd tregon si pa 10 burra ne dhomen e vajzes. Ja cfar i thoshte vjerra

Babai i 20-vjeçares e cila u kap “mat” nga vjehrri dhe vjehrra ka folur për herë të parë duke treguar gjendjen në të cilën e gjeti vajzën e tij.

Ai ka rrëfyer se në momentin që u fut në shtëpinë e krushkut të tij në dhomën ku ndodhej vajza ishin 10 burra të cilët e filmonin, ndërkohë 20-vjeçarja ishte e mbështjellë vetëm me një peshqir të vogël.

Në dhomë ndodheshin 10 burra që e filmonin. Me dhëndrin nuk kam folur. Më bënë bllok nëpër Facebook, i kemi shkëputur çdo gjë.

Nuk kemi shkëmbyer asnjë mesazh, ambsolutisht asnjë fjalë nuk kemii shkëmbyer. Nuk i besoja syve ndersa vjerra i thoshte o ku^ke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *