Babai shkon te zgjojë vajzën 11 vjeçare nga gjumi por e gjen pa jete në dhomën e saj

Një baba i lënduar ka kujtuar herën e fundit që foli me vajzën e tij, disa orë para se ta gjente të vdekur në dhomën e saj të gjumit.
Roxy-Mae Barber, 11 vjeç, u gjet e pajetë kur shkoi ta zgjonte për në shkollë më 4 maj 2022.

Një hetim ka nisur në bashkinë e Grimsby duke qenë se nxënësja e re ishte “e sjellshme, plot humor dhe bujare” transmeton shiko.news

Nxënësja kishte folur për herë të fundit me babain e saj një natë më parë, gjë që dukej si një ndërveprim normal. Rreth orës 22:30, babai i saj, Michael Barber, kishte dëgjuar një zhurmë të fortë, por nuk mendoi asgjë për këtë. Por rreth orës 7 të mëngjesit ai trokiti në dhomën e saj të gjumit per ta pergatitur për shkollë, aty zbuloi trupin e saj të pajetë.

Mirëpo Eksperti gjyqësor, Paul Smith tha se nuk kishte prova për vetëvrasje, por arriti në përfundimin se megjithëse akti që çoi në vdekjen e saj ishte i qëllimshëm, vetë Roxy-Mae nuk e kishte menduar rezultatin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *