News

Bien para nga qielli në Përrenjas, qytetarët dalin t’i mbledhin me qese në duar (VIDEO)

Bien para nga qielli në Përrenjas, qytetarët dalin t’i mbledhin me qese në duar (VIDEO)

Kartmonedha kanë mbushur diten e sotme trotuarin e qytetit te Prrenjasit dhe disa prej banorëve nuk i kane rezistuar dot ‘lekut qyl’.

Ashtu sikuse do bënim shume prej nesh,  banorët e vendit që janë gjendur aty ku kanë rënë paratë, shfaqen duke i mbledhur me qese në dorë.

Siç shihet në pamjet e publikuar nga ‘JOQ’ 4 burra po i mbledhin paratë që gjenden në tokë. Akoma nuk dihet se si kanë përfunduar ato para aty, dhe as sa është shuma e tyre.