Big Market ben deklaraten e fundit per rritjen e vajit dhe sasin qe duhet te merrni

0
1038

Lufta Rusi Ukrain ka hapur shume probleme ne rritjen e cmimeve ne te gjithe evropen po ashtu dhe ne vendin tone.

Cmimi i vajit ka pesuar rritje dhe qe ne ditet ne vazhdim te kete dhe me shume rritje. Te gjitha marketet paralajmerojne qe te mos marrin sasi te medha vaji pasi kjo gje nuk lejohet.

Keshtu ka ndodhe dhe sot ne BiG Market ku shikohet tabela qe nuk lejohet qe te merren me shume se dy shishe vaj.

Fotot me poshte tregojne se sa sasi vaji mund te merrni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here