Bora përmendet gjithë kohën/ Donaldi s’duron dot më: Merr këtë vendim drastik në lidhje me moderatoren

    Monika ka deklaruar se Semi dhe Donaldi janë futur me skenar në “Big Brother”, në të cilin është bazuar dhe ardhja e Borës.

    Kjo deklaratë është komentuar sonte dhe Donaldi ka kërkuar të mos përmendet më emri i Borës, pasi mund të përdoret për keq. Ai ka sqaruar se ndodhet në “Big Brother” për tjetër arsye.

    “Fillimisht doja të flisja me situatën në lidhje me Borën që përmendet non stop. Unë prandaj dhe thashë më përpara “no comment”, nuk dua ta diskutoj më atë situatë se ndoshta dhe përdoret për keq. Është një gjë që më përket mua dhe asaj. Unë i shpreha ndjenjat e mia, gjërat që doja të bëja i bëra dhe unë nuk dua të komentoj më se jam këtu për tjetër gjë”, tha ai.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *