Brenda shtëpisë së re luksoze të Jennifer Lopez qe kushton me shume se 50 milionë dollarë/foto

Jennifer Lopez dhe Ben Affleck tregojne foto nga shtepia e tyre e bukur.

Ata kane shpenzuar më shumë se 50 milionë dollarë për një banesë masive në Bel-Air, Los Angeles, që shtrihet rreth 20,000 metra katrorë, sipas TMZ .

Dhe duket se, pavarësisht çmimit të lartë për t’u paguar, ata ende po bëjnë një marrëveshje për pronën gjigante, e cila do të ofrojë shumë hapësirë ​​për fëmijët e tyre për të luajtur.

Prona doli për herë të parë në shitje në shkurt për 65 milionë dollarë.

Në vitin 2016, Todd Lemkin, një menaxher i fondeve mbrojtëse të Teksasit, bleu shtëpinë tradicionale për 27.6 milionë dollarë. Pra, duket sikur ai po largohet me një fitim të vetëm – një situatë e favorshme për të gjithë.

E përbërë nga 10 dhoma gjumi dhe 17 banja, ajo ndodhet në një zonë të izoluar të rrethuar nga pemë për privatësi optimale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *