Breshri shkatërron te mbjellat diten e sotme.Për vite nuk kemi parë diçka të tillë.foto

Reshje të mëdha shiu të shoqëruara edhe me breshër kanë përfshirë Prishtinën dhe Podujevën në orët e pasdites.PO ashtu dhe ne Shqiperine e veriut.

Si pasojë e stuhisë dhe breshërit, kultura të shumta bujqësore janë dëmtuar e shkatërruar plotësisht.

Dëme të mëdha në kultura bujqësore janë bërë në fshatrat në Podujevë si pasojë e breshrit të madh që ka rënë, sidomos në fshatrat Lupç, Lluzhan, Majac e Halabak.

Po ashtu dhe ne Shqiperin e veriut ka pasur shira dhe bresher ku kane demtuar te mbjellat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *