Burri dhe gruaja prinder te 2 femijeve diagnostikohen me kancer brenda pak javesh

Në fillim të këtij viti, jeta e një familjeje në Kaliforni u kthyen përmbys pasi nena u diagnostikua me kancer të zorrës së trashë në fazën 4 pasi iu nënshtrua një kolonoskopie, sipas KNBC .

Brenda disa javësh, bashkëshorti i saj, Michael, mori gjithashtu një lajm që ndryshonte jetën kur mjekët i thanë se ai kishte kancer në fyt në fazën 4, raporton KABC .

Familja po kalon dite te veshtira pasi nuk e priste qe te ndodhte keshtu brenda nje kohe te shkurter.

Ata janë prindër të dy djemve të rinj, 14-vjeçarit Mike Jr. dhe 10-vjeçarit Matthew

Megjithese ata kane nje semundje te rend prinderit nuk jane dorezuar dhe jane ne gjendje me te mire.

Cifti i martuar ne me shume se 25 vjet se bashku jane ne ditet e tyre me te veshtira por ata nuk e kane humbur shpresen dhe ne shpresojme qe gjerat do shkojne mire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *