Burri nga Tirana kthehet në shtëpinë e tij pas 2 vitesh dhe vë duart në kokë nga ajo që i ka bërë qiramarresi

  Gjithmon shtepite me qera keqtrajtohen nga qiramarresi ndosh shpesh qe ata sillen me shtepine sikur e kane kosh plehrash dhe sikur ja ke dhene me zore.

  Keshtu ka ndodhur ne Tirane kur pronari i shtepise pasi i eshte dorezuar shtepia i ka ikur mendja kur ka pare shtepine etij qe e kishte dhene me qera te mbushur me plehra.

  Prej dy vitesh e perdornin persona te tjere dhe thote se shtëpia ishte në gjendje pothuajse perfekte pasi e kishte restauruar pasi i ati ia lene ne trashegim.

  Por qytetari u çudit kur qiramarrësit e tij u larguan krejt papritmas nga shtëpia pas dy vitesh.

  Pasi ata u larguan zotëria kishte shkuar për të parë gjendjen e shtëpisë.

  Ishte krejtësisht e shk.atërruar, u shpreh ai.

  Lajmin e largimit të qiramarrësve e kishte mesuar vetëm përmes një njoftimi nga banka sepse nuk po beheshim me pagesat e rregullta

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *